Rotterdam: dadel dates, moslims 25-40 jaar

Datum:

21 apr 2024

Tijd:

van

13:30

tot

16:00

Locatie:

91Spices

Adres

Gelderseplein 46
3011 WZ
Rotterdam

Datum & Tijd

21 apr 2024
13:30 uur

Delen met anderen

Hoe het werkt
Tijdens het dadel dates event praat je met de persoon tegenover je. Na ongeveer 5 minuten klinkt er een bel en vul je op je matchkaart in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee? De ander ziet jouw keuze niet. Vervolgens schuiven de mannen door naar de volgende tafel en blijven de dames zitten totdat iedereen elkaar heeft gesproken. Na afloop lever je je matchkaart in. Binnen 24 uur ontvang je een e-mail met daarin de voornaam en e-mailadres van de singles met wie je een match hebt. Als jullie beiden ”ja” hebben ingevuld, is er een match. Hoe het contact verder gaat, bepalen jullie zelf. Meer informatie over het hoe het werkt lees je hier.

Locatie
Het event vindt plaats bij 91Spices in Rotterdam. Omdat het een privé-event is, zullen er geen andere restaurantgasten zijn. Je kunt dus ongestoord praten zonder het gevoel te hebben dat je bekeken wordt.
Kom je met de auto, dan kun je parkeren bij Parking Markthal of Parking Oude Haven. Vanuit beide garages is het slechts 150m lopen naar het Gelderseplein. Kom je met het OV dan is de uitstaphalte Station Blaak. Je steekt de straat over en bent ongeveer na 100 meter bij 91Spices.

Planning
13:00 uur – Registratie open
13:30 uur – Start dadel dates
~ 14:10 uur – Pauze
~ 14:20 uur – Vervolg dadel dates
~ 15:00 uur – Pauze
~ 15:10 uur – Vervolg dadel dates
~ 16:00 uur – Einde dadel dates

Prijs
€39,- incl. dadels, drankjes en sadaqah

Sadaqah?

Onze profeet (vzmh) heeft het volgende gezegd: ”Ookal is het maar een dadel, geef sadaqah. Het zal de honger drukken en de zonden vergeven, net zoals water het vuur dooft”.

Vanwege de hartverscheurende situatie in Palestina en Sudan doneert dadel dates 75% van de opbrengsten van jouw ticket aan de nonprofits:

Sudanese Physicians Association

Moge onze goede intenties een basis vormen voor betekenisvolle ontmoetingen en tegelijkertijd verlichting bieden aan het Palestijnse en Sudanese volk.

Zien we jou ook op 21 april? 

Meld je snel aan, en wie weet kom je insha Allah een stap dichterbij het vinden van een passende partner.

Contact
Heb je nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen, stuur een dm via Instagram, mail ons via info@dadeldates.nl of bel naar 085 130 74 34.

Inmiddels zijn er geen tickets meer beschikbaar. Wil je op de wachtlijst en op de hoogte worden gehouden over toekomstige evenementen? 
Mail dan je voor- achternaam, emailadres en telefoonnummer naar info@dadeldates.nl 

Tickets:

Aanmelden:

Ticket Aantal: Prijs per ticket:
Dames Volgeboekt
0 Beschikbaar:
 39,00
Heren
1 Beschikbaar:
 39,00
Hoeveelheid Totaal