FAQ

dadel dates events zijn een manier om in een korte tijd gelijkgestemde singles te ontmoeten die je anders wellicht niet tegenkomt.

Nee, zeker niet. Ons doel is om echte ontmoetingen te faciliteren die wellicht tot een eeuwige verbintenis kunnen leiden. De ontmoetingen zijn mogelijk het begin van een mooi avontuur. Snel begonnen, maar hopelijk met een lang en gelukkig einde.

Een dadel dates event is offline. Je ziet meteen met wie je praat. Bij online daten chat je soms wel weken met iemand zonder deze persoon echt te zien. Online kan iemand zich anders voordoen dan dat hij of zij in werkelijkheid is. Als je dan vervolgens op date gaat, weet je soms na vijf minuten al dat het niets gaat worden. Dan is dat online chatten zonde van je tijd en energie geweest.

Je leert binnen een korte tijd veel vrijgezelle en gelijkgestemde mensen kennen. Vaak kun je in een paar minuten al bepalen of je interesse in iemand hebt en diegene beter wilt leren kennen. Als dit het geval is geef je dit aan op de matchkaart en wanneer dit wederzijds is krijg je elkaars e-mailadres om het contact voort te zetten. Wanneer dit niet het geval is, zijn die 5 minuten zo om, zonder dat er ongemakkelijke situaties en stiltes ontstaan. Een ander voordeel is dat je meteen ziet met wie je praat. Dit is met online daten niet het geval. Ook ga je het gesprek aan met mensen die je anders nooit zou spreken of een kans zou geven. Verder zijn deze korte gesprekken een boost voor je sociale vaardigheden.

Omdat het mini blind dates zijn, weet je nooit wie er mee doet. Het is een complete verrassing en niet voor iedereen weggelegd. Het verstandigste is om het gewoon op je af te laten komen en een laag verwachtingspatroon te hebben. Zo is de kans op teleurstelling kleiner. Verder ontmoet je veel mensen binnen een korte tijd waardoor er veel informatie op je af kan komen. Dat kan het moeilijk maken om keuzes te maken.

Ongeveer 5 minuten. Vaak weet je binnen een aantal minuten al of je iemand beter wilt leren kennen of niet. Als dit het geval is kunnen jullie elkaar bij een wederzijdse ‘ja’ middels een vervolgdate beter leren kennen. Wanneer dit niet het geval is zijn die 5 minuten zo voorbij zonder dat er ongemakkelijk situaties ontstaan en stiltes vallen.

Nee. De verantwoordelijkheid voor het verstrekken van de juiste gegevens voor aanmelden voor een evenement ligt bij de deelnemers zelf. Voor aanvang van een evenement doen wij wel een ID check.

Nee, onze evenementen zijn enkel gericht op singles die gelijkgestemde singles willen ontmoeten. 

Nee, wij geven vooraf geen persoonsgegevens vrij van de andere deelnemers.

Nee, we doen wel ons best om er voor te zorgen dat iedereen een leuke middag heeft. 

Nee. Om de privacy van onze deelnemers te waarborgen zijn de locaties in zijn geheel afgehuurd. Zo kun je in alle rust ontspannen gelijkgestemde singles ontmoeten zonder je bekeken te voelen.

Tijdens het event wordt alleen je voornaam aan anderen bekend gemaakt. Wanneer je een match hebt, ontvang je enkel elkaars voornaam en e-mailadres. Je achternaam en telefoonnummer worden dus niet met anderen gedeeld

Nee, fotografie en audio- of video-opnamen zijn niet toegestaan.

Iedereen die single is en zich identificeert met de doelgroep van een dadel dates evenement is van harte welkom.

Jazeker! Wel vragen wij elk persoon individueel te reserveren, zodat we elk persoon apart kunnen berichten over de resultaten.

Het is niet mogelijk om voor meerdere personen tegelijk te reserveren. Aangezien elk persoon apart wordt bericht over de resultaten, dient elk persoon zich individueel te reserveren.

De gestelde leeftijden zijn richtlijnen. Het is geen probleem als je een paar jaartjes jonger of ouder bent dan de aangegeven leeftijdsgrens.

Aanmelden is simpel en kan via HIER  Nadat de reservering is afgerond, ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle info omtrent het evenement.

Laat dit minimaal 48 uur van te voren weten. Alleen dan kunnen we je aanmelding kosteloos verschuiven naar een andere datum.

dadel dates events kunnen ook tot vriendschappelijke relaties leiden, dit is geheel aan de persoon zelf.

Wij streven ernaar om binnen 24 uur na afloop van het evenement de resultaten via e-mail te delen.

jQuery(document).ready(function($) { var delay = 100; setTimeout(function() { $('.elementor-tab-title').removeClass('elementor-active'); $('.elementor-tab-content').css('display', 'none'); }, delay); });

Meld je aan, ontmoet andere singles en bepaal zelf hoe en met wie je het contact voortzet.