Over dadel dates

We leven in een tijd waarin het niet vanzelfsprekend is om potentiële partners tegen te komen.

Dit geldt met name voor Nederlandse moslims die single zijn. Vooral als je niet graag uitgaat en ook niet “de ware” hebt ontmoet tijdens je studie of op de werkvloer, kan het lastig zijn. Het romantische idee van per ongeluk tegen iemand aanbotsen op straat en zo de liefde van je leven vinden, komt zelden voor in het echte leven.

Hoewel velen ervoor kiezen om online te gaan daten, is dit niet voor iedereen weggelegd. Of misschien heb je het geprobeerd en er geen positieve ervaring mee gehad.

Je wilt je leven graag met iemand delen en weet niet waar je moet beginnen, en je wilt je ook niet meteen begeven in ongemakkelijke (online) situaties met mensen die zich anders kunnen voordoen dan ze zijn.

Dát is de probleemstelling die heeft geleid tot het ontstaan van dadel dates.

Met dadel dates willen we een ontmoetingsmoment creëren voor eensgezinde singles die graag mensen willen leren kennen op een laagdrempelige manier in een veilige en leuke setting. Het dadel dates concept geeft het oude speeddating een verfrissende draai door Nederlandse nuchterheid te combineren met culturele en religieuze sensitiviteit.

Je schrijft je in voor een leuke middag, krijgt de gelegenheid om mensen te ontmoeten die ook willen settelen, en kiest na afloop zelf of je het gesprek wel of niet verder wilt laten gaan.

Kortom, je hebt niets te verliezen, behalve je single status!

Is je interesse al aangewakkerd?

Meld je aan, ontmoet andere singles en bepaal zelf hoe en met wie je het contact voortzet.